Bemutatkozás

         A cégünk 2003-ban alakult akkor még partnervállalkozásban más céggel, 2006-tól viszont már önállóan működünk eredményesen az építőipar minden területén. Fő profilunk a víz-gáz, fűtésszerelés de sikeresen bonyolítunk le teljes építkezéseket, felújításokat, akadálymentesítéseket, és egyéb átalakításokat is végzünk intézményekben, társasházakban, és magánlakásokban is egyaránt. Építőiparon belül bármilyen kivitelezést, felújítást, átalakítást el tudunk végezni kollégák közreműködésével, határidőkön belül, és korrekt áron. Természetesen a korrekt ár nem megy a kivitelezés minőségére!!!

Alkalmazottaink,és alvállalkozóink egyaránt jó szakemberek sok éves tapasztalattal,jól szituáltak és garantáltan nem isznak alkoholt munkaidő előtt,és közben sem!

 

 Cégfilozófia

A vállalkozás célja, hogy a megrendelőknek olyan munkahelyi és otthoni körülményeket teremtsünk, ahol ők szép körülmények között, és műszakilag jó környezetben tudjanak dolgozni, élni. A mi munkánkat is elismerjék, megelégedéssel és jó érzéssel gondoljanak az általunk nyújtott szolgáltatásra . A partneri körünk olyan megrendelőkből tevődik össze, akik a korrekt üzletmenetet és a megszolgált bizalomra épülő munkakapcsolatot értékelik, valamint nem rendelkeznek, minden területre kompetens karbantartókkal, épület felújító, irányító és kivitelező szakemberekkel. Az igényes szolgáltatás érdekében az alkalmazotti létszámon túl, jelentős (mintegy 40 fős), alvállalkozói körrel folyamatosan együtt dolgozva oldjuk meg a feladatokat.   Jelmondatunk:Jó minőség reális áron!

Diavetítő
Szavazás
Hogyan talált ránk?
Budaingatlanház portál
Facebook
Cybex tudakozó
Baubid portal
Cégnyilvántartó