Referenciák

Magánszemélyeknek végzett munkák

Budai magánlakás teljes körű felújítása. A felújítás érintette az elektromos-, fűtési-, és vízhálózatot a lakás festését és a vizes helyiségek burkolását. A belső kialakítás szín és formavilága a tulajdonos ízlését követve készült el.Képei megtekinthetők:Budai lakás cím alatt.

Eötvös utcai magánlakás teljes körű felújítása. A felújítás érintette az elektromos-, fűtési-, és vízhálózatot a szoba festését és a fürdő konyha, wc burkolását. A tulajdonos kérésére csak a fűtőtestek lettek kicserélve, és a padló burkolat is néhol maradt a régi. A nyílászárok az utcai fronton ,régi fáról korszerű műanyagokra lettek cserélve a meg lévő homlokzathoz igazítva. Speciális kérés, a dupla kóser konyha kialakítása, képek megtekinthetők:Eötvös utca lakásfelújítás cím alatt.

 Szigetszentmiklósi panellakás fürdőszoba ill. wc felújítása. Ebben a lakásban a régi fürdőszobát és a régi wc-t teljesen szétbontottuk, a tulajdonos kérésére bizonyos módosításokkal újjá varázsoltuk.?Szigetszentmiklós fürdőszoba felújítás képek.

Római part új építésű wellness lakásátalakítás. Ismerős lakberendező által és a mester szakács tulajdonos speciális kívánságaira tekintettel egyedire tervezett lakás átalakítást végeztünk. A lakásban beépítésre került a terasz egy része a jó konyha étkező térbeli elhelyezkedése érdekében. Meglévő teraszajtót kibontottuk, terasz széléig kitoltuk és rögzítettük, a keletkező oldalnyílást méretre gyártott ablakprofillal zártuk le. A mennyezetet szintváltásokkal gipszkartonból készítettük el, melyben rejtett világító vonalizzókat, lámpákat helyeztünk el. A világító testeket egyedileg tervezett festett színes üvegekkel takartuk el, az összes élre, sarokba gipsz díszek kerültek. Meglévő gipszkarton válaszfalakat kibontottunk,áthelyeztük a burkolatokat ahol kellett pótoltuk. A kádat hidromasszázsra cseréltük. A teljes elektromos hálózat át lett építve, részlegesen a fűtési illetve a vízrendszer is átalakításra került. Egyik ajtó helyére dísz lap került, melyet hátulról neoncsövek világítanak meg. Festés és a padló polírozása után, beszerelésre kerültek a méretre gyártott bútorok, és egyéb kiegészítők.Képei megtekinthetők:Római part lakásfelújítás képek.    

 

Intézményeknek végzett munkák

Akadálymentesítések

Csepel Erdősor utcai óvoda akadálymentes közlekedés kiépítése viakolorozás. Ebben az óvodában a bontási munkák keretén belül bontottunk a mozgáskorlátozottak be-kijutását és benti tevékenységeit megnehezítő kapukat,járdákat,lépcsőket,teraszokat,válaszfalakat.Átalakítottunk egy  mellékhelyiséget megkönnyítve ezzel a használatát. Felszereltünk speciális wc ülőkét, kapaszkodókat, a mosdót és a villanykapcsolót lejjebb szereltük. Benti mozgást segítve új csúszásmentes járólapot és könnyen járható rámpákat építettünk, az érintett helyiségeket a munka végén kifestettük. Kinti munkák keretében szintén építettünk rámpákat melyeket csúszás mentes,fagyálló burkolattal láttunk el,és a kaputól a rámpáig vezető utat az óvoda vidám hangulata érdekében színes díszburkolattal láttuk el a kapucsengőt lejjebb szereltük. Képek Akadálymentesítések/Csepel Erdősor óvoda

Csepel Kis J alt u Nevelési tanácsadó akadálymentes közlekedés kiépítése viakolorozás. Ebben az intézményben ugyanazokat a munkákat végeztük, mint az Erdősor utcai óvodában. Benti átalakítások. Kint:rámpa építés, viakolorozás, burkolás,kérésre vezető sáv kialakítása recepcióig a gyengén látók segítségére. Képek :Akadálymentesítések/ Csepel Kis J alt u Nevelési tanácsadó.  

Ablakszigetelés

Csepel Szabadság utcai óvoda ablak szigetelés.Az intézményben a régi rosszul záródó huzatos ablakokat szigeteltük,mart horonyba helyezhető gumi szigeteléssel.  

 

Társasházaknak végzett munkák

Bp V.ker Párizsi u Petőfi u sarok műemlék épület VII-VIII.em tetőteraszok felújítása.

Ezeken a tetőteraszokon az előírt organizáció telepítése után(védőtető-járó alagút,védő kerítés,építési teherfelvonó,törmelék csúszda) a lakások teraszait elválasztó paraván falakat leszereltük(ezek felújításait a munka végén végeztük el,lakatos átalakítás,üvegek pótlása cseréje,mázolás). Leszedtük a főfalon lévő mészkő burkolat alsó sorát (a szigetelési hóhatár miatt szükséges).Időközben keletkezett problémák,és a veszély elhárítása érdekében a ház teljes homlokzatát be állványoztuk,és védő hálóval láttuk el. A teljes rétegrendet elbontottuk,közel 100 m3 építési törmelék keletkezett,melyeket konténerekkel szállítottunk el. A teljes terasz új víz és hőszigetelést kapott,erre vasalt aljzat betont készítettünk. A teraszok korlátainak,és a tűzfal szerkezetének felújítása után az aljzatot,és a lábazatokat 30x30-as 8mm vastag kültéri,fagyálló,csúszás mentes lappal burkoltuk a lakók igényeinek megfelelően. A főfal épen maradt mészkő burkolatát visszahelyeztük a hiányzó részeket új lapokkal pótoltuk. Az attika falak záró fed lapjait új észkő burkolattal láttuk el. A Korlátokat és az összes paravánfalat, javítás után lemázoltuk és vissza helyeztük,a hiányzó üvegeket pótoltuk a törötteket cseréltük. A műemlék épület így kapta meg régi,és egyben új arculatát. Képek V.ker Párizsi-Petőfi VII-VIII.em tetőterasz

Diavetítő
Szavazás
Hogyan talált ránk?
Budaingatlanház portál
Facebook
Cybex tudakozó
Baubid portal
Cégnyilvántartó